Akciós internet csomagok!

Döntsön a HFC-Network mellett, megéri!

Ingyen választhat lenti ajándékokból egyet, bármely internetes csomag megrendelése esetén!

Az akció a legkésőbb 2011.03.31 -ig leadott megrendelésekre vonatkozik, csak a készlet erejéig!

 

Internet csomagok:

Internet MINI csomag 4 Mbit/s / 256 kbit/s  

(gar. 1Mb/s / 128 kb/s)

3750 Ft/hó
Internet ALAP csomag 8 Mbit/s / 512 kbit/s  

(gar. 2Mb/s / 192 kb/s)

4990 Ft/hó
Internet NORMÁL csomag 13 Mbit/s / 1 Mbit/s  

(gar. 4Mb/s / 256 kb/s)

5990 Ft/hó
Internet MAXI csomag 20 Mbit/s / 2 Mbit/s  

(gar. 6Mb/s / 512 kb/s)

6990 Ft/hó
Internet EXTRA csomag 40 Mbit/s / 4 Mbit/s  

(gar. 10Mb/s / 1 Mb/s)

9990 Ft/hó

Csatlakozási díj: 0Ft

 

A szolgáltatás megrendelése mellé választható 1 ajándék termék az alábbiak közül, mindössze 3 hónap hűségidő vállalása esetén:

 

ICON7 egér Gaming USB Z300
Pontos és ergonómikus, jól kalibrálható. A vonzó megjelenésű és pehelysúlyú Z300 azoknak ideális, akik egy játékosoknak való egérből a maximumot szeretnék kihozni, de azok számára is remek választás, akik szimplán egy nagy teljesítményű, precíz egérre vágynak. A Z300 az azonnal elérhető 4 sebességű DPI szintjével (800/1200/1600/2000) és a 7 db személyre szabható, programozható gombbal minden játéktípushoz és játékstílushoz könnyedén alkalmazható.

 

 


 

 

Cresyn exkluzív fejhallgató CS-HP500 fehér
A Cresyn cég egyik büszkesége a CS-HP500 modell, mely kategóriájának legjobbja, tulajdonságaival, elegáns megjelenésével, minőségi hangzásával és kiváló tartósságával emelkedik ki versenytársai közül. A 38mm átmérőjű fülesek feledhetetlen zenei élményt biztosítanak az erőteljes mélyhang kiemeléssel. Az összecsukható fülesek teljes mértékben megszűrik a környezeti zajokat, valamint minimálisra csökkenti a fejhallgató által kibocsátott külső rezonanciát. A régi típusú fejhallgatókkal ellentétben a CS-HP500-at két mozdulattal könnyedén össze tudjuk hajtani, így bármikor gond nélkül magunkkal vihetjük.

 

 


 

Genius multimédiás hangszóró J2. 1 500
A fekete kivitel ezüst színű előlappal kiválóan mutat számítógépe mellett, különösképpen lapos képernyős monitorja mellett. A mélynyomó fából készült és 4” beépített drivere még élvezetesebb mélyhang-hatást tesz lehetővé. A készülék kényelmességének garantálása érdekében az összes vezérlőgomb a szatelliten található. Beállíthatja a hangerőt; a fülhallgató csatlakozónyílásán csatlakoztathatja a fülhallgató kábelét vagy csatlakoztathatja az MP3- vagy egyéb lejátszóját a bemeneti csatlakozón (line in).

 

 


 

Apacer Pendrive 8GB, Color
Hordozható ergonómikus tárolóeszköz képek, zenék, filmek stb. mentésére. Kapacitása 8 gigabyte. A hátsó részén kialakított lyuklehetővé teszi a kulcstartóra fűzését, így könnyen és biztonságosan tarthatjuk magunknál, hogy bármikor kéznél legyen.

 

 


 

Sweex USB webkamera fehér
Beépített mikrofonnal ellátott kókuszfehér webkamera 640×480-as videó felbontással. Számítógépére USB-n keresztül csatlakoztatható. Bekapcsolt állapotát led fény jelzi a felhasználó felé. Támogatja az alábbi operációs rendszereket: Microsoft Windows XP (Service Pack 2 or newer), Windows Vista, Windows 7, Apple Mac OSX.

 

 

Az ajándék termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. Akció végi megrendelés esetén előfordulhat bármely fenti eszköz hiánya, ezzel együtt a választék csökkenése. Ne hagyja döntését az utolsó pillanatra!

 

Megrendelés most!

 

Tags:  

©2016 idStudio & SMThemes.com